ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις:

Γιατί η Mamco είναι μέλος του group εταιριών της Media Planners, ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου με ραγδαία ανάπτυξη, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και διαρκή υποστήριξη προς τους συνεργάτες του. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παρόχους σε Ελλάδα & εξωτερικό εξασφαλίζουμε για εσάς προνομιακές τιμές και αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των servers.

Δεν είμαστε απλά άλλη μια εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είμαστε συνεργάτες. Πέρα από κάποια συγκεκριμένα πακέτα που έχουμε, στις περισσότερες περιπτώσεις δημιουργούμε τα πακέτα με βάση τις δικές σας ανάγκες και έπειτα από εκτενή ανάλυση σε αληθινά ραντεβού στο χώρο μας ή στο χώρο σας. Παρέχουμε υποστήριξη 24/7 σε κάθε σας πρόβλημα. 

Σήμερα η δημιουργία μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο αλλά και η επιλογή hosting provider είναι η αρχή σε ένα μακρύ δρόμο προς την επιτυχία. Για να έρθουν αποτελέσματα χρειάζεται η δημιουργία ενός πολυκαναλικού 360ᵒ πλάνου προβολής. Οι πελάτες της mamco απολαμβάνουν ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα πακέτα προώθησης της media planners.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ιδιότητα σας (ιδιώτης, freelancer, εταιρία) αναλαμβάνουμε την πλήρη εκπαίδευση και ειδίκευση σας σε οτιδήποτε αφορά τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, τα εταιρικά σας email κ.α. Με τα πακέτα εκπαίδευσης που γίνονται είτε στα γραφεία μας είτε μέσω zoom η διαχείριση του λογαριασμού σας γίνεται παιχνιδάκι! 

Η δική σου επιχείρηση απέχει μόλις ένα κλικ μακρυά.  Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να ανεβάσεις το εισόδημα σου και αφού ολοκληρώσεις με επιτυχία το “mamco reseller training” διάρκειας 8 ωρών  τότε είσαι πλέον έτοιμος να τρέξεις μια κερδοφόρα επιχείρηση χωρίς η mamco να φαίνεται πουθενά. 

Αν και θεωρούμε ότι οι συνεργασίες μας από μόνες τους αποτελούν εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας δίνουμε και ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.  Γιατί η εμπιστοσύνη χτίζει τις σωστές συνεργασίες.

Στη mamco αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν τη μεταφορά των domain σας αλλά και των ιστοσελίδων σας από hosting migrate specialists της εταιρίας και εγγυημένα χωρίς downtime.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για τις υπηρεσίες μας, μπορείς να ζητήσεις ένα ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείσε άμεσα και εύκολα μια συνάντηση με ένα εκπρόσωπο μας να σου αναλύσει τις υπηρεσίες μας.

210 959 1730

Τηλ. κέντρο: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00

Διεύθυνση: Δοϊράνης 181 & Φειδίου 18, Καλλιθέα

Email 24/7 info@mamco.gr